نوشته شده توسط : امین


در اوان بارداري تولد نوزاد، بايد زن باردار خود را چنانكه لازم و مناسب حال است مراعات كند.

توصیه های دوران بارداری :در اوان بارداري تولدنوزاد، بايد زن بار دار خود را چنانكه لازم و مناسب حال است مراعات كند. ما در ا ين باره دستوراتي مي دهيم كه هر زني در حالت بارداري، آن را كاملا اجرا كند بهره بيند و با مشكلات غيرمنتظره روبرو نمي شود :

1. در سراسر دوران بارداري بايد شكمشان نرم باشد و از يبوست بپرهيزند

2. اگر يبوست شديد داشتند شير خِشت (نوعي صمغ گياهي با خاصيت ملين)

 و امثال آن بخورند تا لينت يابند

3. ورزش نه شديد و نه بسيار ناچيز بلكه ورزش با شدت متوسط بكنند

4. به آرامي پياده روي نمايند اما آن هم نه بيش از اندازه كه به افراط

5. نبايد به هيچ وجه حركات بسيار شديد بكنند و نبايد از جايي به جايي بپرند

6. بايد از ضربت خوردن و بر زمين افتادن برحذر باشند

7. از پرخوري و عصبانيت، بپرهيزند

8. بايد كوشش كنند كه اندوهگين نباشند و بسيار غم نخورند . خلاصه از هرچه سبب سقط جنين مي شود بايد بپرهيزند. به ويژه در ماه اول حاملگي تا مدت بيست روز و مخصوصا در هفته اول باردار شدن به مدت سه روز بايد از مراعات اين دستورات غافل نباشند و از هرچه بچه را تكان مي دهد دوري جويند و هرچه را كه در باره نگهداري جنين نوشته ايم مو به مو اجرا كنند.

9. از سردنده هاي نزديك شكم به پايين خود را با پارچه اي نرم پشمي بپوشانند

10. غذايشان نان خوب و برشته با شورباهاي ساده و شورباهاي زيره اي باشد

11. نبايد هيچ تند مزه اي ياتلخ مزه اي رابخورند".


توصیه های پس از زایمان :

"همين كه مادر نوزاد را به دنيا آورد بايد خود را بپوشد كه سرما نخورد، كوشش كند خون كافي بيرون دهد و غذاي خوب و مناسب حال بخورد . نبايد به طور ناگهاني به غذاهاي پرمايه و ديرهضم هجوم آورد . مبادا زياده از حد لازم گرمي به درونش راه يابد و نيروي تغييردهنده كبد را ناتوان كند و تشنگي زياد بر او دست يابد.

خونريزي ايام بعد از زايمان، حركت ها و نوبت هايي دارد . در وهله اول تشويش و درد همراه دارد . اگر خون زايچگي از بيست روز گذشت و تا بيست و چهار روز فروكش نكرد يا بعد از فروكش كردن باز برگشت، معلوم مي شود که حالت غيرطبيعي است، كه حتما بايد مادر، خود را پاكسازي كند.


بارداری از دیدگاه طب سنتی و اسلامی

ابتدا بايد طبع و مزاج زن و مرد را به اعتدال نزديك كرد كه ايجاد اين اعتدال حداقل شش ماه طول مي كشد. به زوج هاي جوان توصيه مي كنيم قبل از اقدام به بارداري مشاوره اي با پزشك حاذق طب سنتي داشته باشند تا با دستورات غذايي و شيوه هاي درماني ديگر طبيعت و مزاج هر دو نفر را اصلاح كند.

بستر پرورش جنين كه همانا رحم يك زن است ، اگر قبل از بارداري خوب آماده سازي شده باشد و نيز بذر پيدايش نطفه و جنين كه همانا از طرف مرد اهدا مي شود نيز آماده سازي و خالص شود و ساير دستورات طب سنتي و طب اسلامي اجرا شود مي توان يك بارداري موفق و بي درد سر ، يك زايمان ايمن و طبيعي ( نه سزارين كه عوارض بي شماري هم براي كودك و هم براي مادر تا آخر عمر هر دو به همراه دارد ) و در نهايت يك كودك زيبا و درشت اندام و در سلامت و تعادل كامل جسمي و روحي به اين دنيا آورد.

آري مي توان امثال ابن سيناها ، زكرياي رازي ها، دكتر حسابي ها و نوابغي بزرگ به دنيا عرضه كرد ، با اجراي دستورات ساده و مقداري دقت و صرف وقت و حوصله كه در طب سنتي به آنها اشاره شده است و عموم جامعه از آنها بي اطلاع هستند و در مشاوره هاي خصوصي به زن و مرد مي گوييم و اموزش مي دهيم كه مجموعه اي است مشتمل بر نحوه روابط جنسي ، ساعت و زمان آميزش ، اغذيه لازم و آداب مجامعت و دستورات ذهني و رواني خوردن غذاهايي مانند عسل و خرما و سيب و نخود و گوشت گوسفند و بادام و انجير و زيتون و كاسني و انار و انگور 40 روز قبل از انعقاد نطفه و در سراسر دوران بارداري ، دقت در خوردن لقمه حلال و پرهيز از مواد خوراكي شبه پاك و يا حرام ، ذكرهاي معنوي مانند صلوات و تلاوت سوره هايي از قرآن همانند سوره محمد و ... ياد خدا و پرهيز از نگاههاي حرام ، توصيه هاي عمومي به زن و مرد مي باشند ( براي سراسر دوران بارداري ) روغن مالي شكم و كمر و لگن زن باردار با روغن بادام شيرين ، روغن بنفشه ، روغن كنجد ، روغن زيتون شب ها پيش از خواب جهت افزايش رشد جنين و نرم شدن لگن ( زايمان سهل و بدون ريسك ) توصيه شده است. ضمناً اين روغن مالي سبب كاهش ترك هاي پوستي ناشي از افزايش سايز شكم در زن حامله خواهد شد.


پرهيزات

1 – دويدن و پريدن و جهش

2 – بلند كردن شي سنگين

3 – فرياد زدن و با صداي بلند صحبت كردن

4 – انجام فعاليت هاي خسته كننده

5 – مراقبت از ضربه هاي فيزيكي خصوصاً شكم

6 – ناراحتي ، غضب و عصبانيت

7 – ترس و وحشت

8 – شادي بسيار زياد

9 – مقاربت جنسي طولاني و مكرر و سنگين

10 – استحمام به روش قديم و طولاني مدت

11 – چرب كردن بيشتر از معمول پوست سر ( مگر با نظر پزشك ) كه در خانمهاي هندي بسيار مرسوم است

12 – مراقبت از پديد آمدن بيماري هاي عفوني و سرماخوردگي و سرفه

13 – عدم استفاده از مسهلات يا خروج خون از بدن و يا مواد قي آور ( مگر با تجويز پزشك ) خصوصاً قبل از ماه چهارم و بعد از ماه هفتم بارداري

14 – مراقبت از عدم برخورد هواي سرد به ناحيه قفسه سينه و شكم كه براي اين منظور اين قسمت توسط پوشش گرم پوشانده شود

15 – خوردن غذاها با طعم بسيار تيز و تند و يا تلخ

16 – بوئيدن بوهاي تند و قوي ( مثل بعضي از ادكلن ها )

17 – نوشيدن آب بسيار سرد و يا آب گرم به صورت مكرر

18 – خوردن غذاها با طبيعت بسيار گرم و بسيار سرد

19 – خوردن سركه و سياه دانه در خانمهاي باردار ممنوع است چون مي تواند عامل سقط باشد

20 – عدم خوردن غذاهاي مدر و مسهل ( با مشورت پزشك )

21 – پرهيز از غذاهاي نفاخ مثل نخود ، لوبيا ، كلم ، كرفس ، كنجد

22 – پرخوري و سنگين شدن معده

23 – پرهيز از موسيقي و موزيك هاي تند و جاز غربي

24 – نگاه نكردن به صحنه ها ، چهره ها و فيلم هاي زشت و منفي و تحريك كننده .


توصيه هاي عمومي :

1 – فعاليت و راه رفتن در حد اعتدال و سبك

2 – افزايش ميزان خواب و استراحت

3 – در طول روز به جاي 3 وعده 5 – 6 وعده غذا ميل شود ولي هر بار مقدار كم باشد

4 – مصرف غذاهاي ساده و زود هضم مثل گوشت جوجه محلي ، بره ، گوسفند جوان ( تازه )

5 – پيشگيري از يبوست كه براي جلوگيري از اين امر ضمن مشورت با پزشك مي توان از غذاهايي مثل آب مرغ ( جوجه ) و اسيدباج ( يعني غذاهاي بدون ادويه جات كه شامل گوشت گوسفند يا مرغ بعلاوه روغن زيتون و پياز و گشنيز باشد) استفاده گردد و ميتوان از خاكشير ، آلو ، انجير ، سبزيجات، كاهو، تمر هندي، شيرخشت و ترنجبين و گلاب هم استفاده كرده و در صورت عدم بهبودي با پزشك مشورت گردد.

6 – به طور كلي مصرف انجير ، زيتون ، انگور ، عسل ، انار ، سيب ، مويز ، به ، گلابي ، بادام و خرما در بارداري توصيه مي گردد ( در حد متعارف و به طور متناوب ) 7 – روغن مالي شكم و لگن و باسن و رانها و زير ناف با روغن كنجد و زيتون و بادام شيرين ( شبها ) به تناوب .

مادارن عزيز :

" الولد الصالح ريحان من رياحين الجنه " فرزند صالحگلي از گلهاي بهشت است

بيايد با پيروي از دستورات الهي و با ارزش اسلامي در تربيت فرزندامان بكوشيم . دستورات ذيل در ايام بارداري براي مادران گرامي قابل توجه است

ماه اول :

روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره يس و صافات خوانده شود و به شكم دميده شود صبحها كمي سيب شيرين خورده شود ، روزهاي جمعه قبل از صبحانه انار ميل گردد . قبل از طلوع آفتاب تربت سيدالشهدا ( ع ) خورده شود . نمازهاي يوميه اول وقت خوانده شود و قبل از نماز حتماً اذان و اقامه گفته شود و در وقت گفتن اذان و اقامه دست روي شكم باشد .

ماه دوم :

روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره تباركالذي خوانده شود . روز پنجشنبه 140 مرتبه و روز جمعه 100 مرتبه صلوات با عجل فرجهم گفته شود . دست را روي شكم بگذاريد و صلوات كبير بخوانيد ( اللهم صل علي محمد و عجّل فرجهم و اهلك عدوهم و العن اعدائهم من الجن و الانس من الاولين و الاخرين ) هر هفته ماهيچه گوسفند با قدري شير و سيب شيرين تناول گردد .

ماه سوم :

روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره آل عمران تلاوت شود 140 مرتبه صلوات با عجّل فرجهم خوانده شود ، قبل از نماز دست را روي شكم گذارده و صلوات كبيره خوانده شود . هر هفته گندم ، گوشت و شير بدون چربي ميل شود . صبحها كمي عسل تناول شود .

ماه چهارم :

روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره اهل اتي خوانده شود در تمام نمازها در يك ركعت سوره قدر تلاوت گردد ، بعد از نماز دست را روي شكم گذارده سوره قدر ، كوثر و صلوات كبيره را بخواند و بعد از آن بگويد " ربنا هب لنا من ازواجنا و ذرياتنا للمتقين اماما" 7 مرتبه استغفرالله ربي و اتوب عليه و اله و سلم ، هر روز بعد از نمازها 140 مرتبه صلوات بفرستد ، سيب شيرين ، عسل ، انار ميل شود . از اول ماه چهارم نماز شب و در صورت امكان نيمه شب و اگر موفق نشد قضاي آن را ترك نكنند .

ماه پنجم :

روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره انا فتحنا تلاوت شود ، در يك نماز سوره اذا جاء نصرالله خوانده شود و بعد از نماز دست را روي تربت كشيده بر شكم بماليد ، هر روز صبح مقداري خرما تناول شود ، هر شب زيتون با سيب شيرين و خرما ميل شود . از اول ماه پنجم هر چه ممكن است دست بر روي شكم نهاده اذان و اقامه در وقت نماز بگويد .

ماه ششم :

روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره واقعه تلاوت شود ، در يك نماز سوره والتين ( در شب ) خوانده شود ، بعد از هر نماز دست بر تربت كشيده بر شكم بماليد ، بعد از صرف صبحانه انجير و زيتون ميل شود ، سعي كنيد در روز با شب مقداري نعناع و يا استخدوس دم كنيد و ميل شود .

ماه هفتم :

با توجه به خواندن اذان و اقامه و نماز شب روزهاي دوشنبه سوره نحل خوانده شود ، روزهاي پنجشنبه و جمعه سوره يس و تبارك تلاوت گردد ، در تمام ماههاي هفت و هشت و نهم هر ماه سوره اي قرائت شود و در نماز يوميه سوره قدر و توحيد خوانده شود . روزي 140 مرتبه صلوات فرستاده شود . از خوردن خربزه بعد از غذا كوتاهي نشود لكن قبل و بعد از غذا آب خوردن نباشد ، در هر ماهي يك مرتبه شلغم تناول كنيد .

ماه هشتم :

با توجه به مطالب بالا شنبه بعد از نماز صبح سوره قدر 10 مرتبه ، روزهاي يكشنبه بعد از نماز صبح سوره والتين 2 مرتبه ، روزهاي دوشنبه سوره يس و روزهاي سه شنبه سوره فرقان و روزهاي چهارشنبه سوره هل اتي روزهاي پنجشنبه سوره محمد ( ص ) روزهاي جمعه سوره هل اتي روزهاي پنجشنبه سوره محمد ( ص ) روزهاي جمعه سوره الصافات تلاوت گردد .

روش هاي بهبود مشكلات شايع دوران بارداري :

نفخ و تورم سيستم گوارشي :

تقليل غذا ، فعاليت معتدل ، مقدار مساوي زيره و هل و نبات با يكديگر آسياب شود و بعد از غذا اندازه يك قاشق چايخوري ميل شود . مصرف عرق نعناع همراه غذا .

ورم پشت پا :

اگر كم باشد درماني نمي خواهد و در بارداري فرزند دختر بيشتر مي باشد و به مرور برطرف مي گردد .

تدبير : ماليدن روغن گل سرخ + سركه ( شبها موضعي استفاده شود ) . نمك و سركه موضعي با آب گرم و فوفل و صبر و صندل + جوشانده تاجريزي موضعي استفاده شود .



:: موضوعات مرتبط: لیزر موهای زائید , کرایولیپولیز , طب سوزنی , بزرگ کردن سینه با پروتز سینه , بیماری لیپودما و درمان آن , اقدامات قبل و بعد از جراحی زیبائی شکم , ,
:: برچسب‌ها: طب سنتی , گیاه درمانی , بارداری , توصیه , زایمان , طبع , مزاج ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

خانواده مجموعه ای متشکل از زن، شوهر، فرزندان و در برخی مواقع مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها است. اگر اعضای یک خانواده بخواهند که خودشکوفا و با اعتماد به نفس بوده، همچنین بتوانند در خارج از محیط خانه در اجتماع نیز موفق باشند، لازم است، هنر همزیستی، مهارت های برقراری ارتباط با یکدیگر را یاد بگیرند.

کانون اصلی خانواده را مرد و زن  تشکیل می دهد، مهم ترین وظیفه در هدایت خانواده به سمت و سوی موفقیت را دارند. پس زن و شوهر باید مهارت های برقراری ارتباط همسران و همچنین مهارت های برقراری ارتباط با فرزندان خود را یاد بگیرند.


رنگ روابط اعضا با یکدیگر
روابطی که اعضاء یک خانواده با یکدیگر دارند، باید بر مبنای صمیمیت، عاطفه، محبت، گذشت، فداکاری و تحسین و همچنین تامین نیازها باشد. خانواده مهم ترین نهاد اجتماعی است که نوع ارتباط اعضا با یکدیگر می تواند تاثیر بسیار زیادی در نهادهای دیگر اجتماع بگذارد. به طور مثال اگر همسران نتوانند با یکدیگر ارتباط خوبی برقرار کنند و نتوانند نیازهای هم را تامین کنند، ممکن است در محیط کاری دچار مشکل شوند. این حالت در فرزندان هم وجود دارد. اگر والدین نتوانند با فرزندانشان بر اساس نیازهای آن ها ارتباط خوبی برقرار کنند، می تواند مشکلات تحصیلی و یا حتی انواع مختلف بزهکاری ها را برایشان ایجاد کند. پس ارتباط اعضاء داخل یک خانواده می تواند تمام ابعاد جامعه را در بر گیرد. در این مقاله راجع به نقش پدر در نوع شکل گیری شخصیت دختر و تربیت او راهکارهایی ارائه می شود.


نیازهای کودکان چیست؟
یکی از مهم ترین اقداماتی که والدین برای شکل گیری شخصیت سالم فرزندانشان باید انجام دهند، این است که نیازهای اساسی و پایه ای روانشناختی فرزندانشان را برآورده نمایند. سه دسته نیاز مهم است که اگر به نحو مطلوب برای کودکان زیر 7 سال برآورده شود، می تواند تاثیر مثبتی بر شخصیت آن ها داشته باشد.
1- نیاز های فیزیولوژیک
2- نیاز به محبت و تعلق پذیری
3- نیاز به امنیت


نیازهای فیزیولوژیک
نیازهای فیزیولوژیک همان نیاز به خوراک، غذا و آب، نیاز به لباس مناسب و نیاز به مکان زندگی مناسب  است. این دسته از نیازها، به عنوان اولین طبقه ی نیازهای کودکان از زمان تولد است که باید به نحو مطلوب برآورده شود. اگر کودک گرسنه است به او بدون وقفه زمانی غذا بدهیم، اگر تشنه است، آب بدهیم، اگر لباس خود را کثیف کرده است آن را سریع عوض کنیم.


نیاز به محبت و تعلق پذیری
نیاز به محبت و تعلق پذیری، نیاز بعدی است که خیلی بیشتر باید برای آن زمان صرف شود. کودکان نیاز دارند که متوجه شوند والدینشان به آن ها علاقمند هستند و همچنین آن ها برای والدینشان فرد مهمی تلقی می شوند. والدین باید نوع محبتی را که کودک نیاز دارد شناسایی کند و متناسب با آن به فرزندشان محبت نمایند. در حدود 3 الی 6 سالگی علاقه و میل و رغبت دختران نسبت به پدرانشان بیشتر می شود و آن ها علاقه دارند که دقیقا همان کارهایی را که مادرشان برای پدر انجام می دهد را خودشان به تنهایی انجام دهند. این مساله به دلیل ایجاد عقده ای به نام عقده الکترا است. یعنی در این سن دخترها میل و علاقه شدیدی نسبت به پدرانشان پیدا می کنند و ممکن است حتی به تقلید از رفتارهای پدر هم بپردازند و کارهای مردانه را انجام دهند.


در این زمان پیشنهاد می شود که پدران زمان و فرصت بیشتری را برای تفریح و انجام دادن فعالیت های لذت بخش برای دخترانشان بگذارند. حتی بهتر است پدرها با دخترشان بدون حضور مادر حداقل در هفته یکبار به پارک یا سینما بروند و یا با یکدیگر در منزل به بازی و یا دیدن کارتون بپردازند. ولی باید توجه داشته باشیم اگر در این سن دختر بیش از اندازه به انجام دادن کارهای مردانه علاقمند شد او را متوجه هویت جنسی خودش کنیم و با انجام دادن کارهای دخترانه او را تشویق کنیم تا بتوانند در پایان این مرحله در 7 سالگی به همانندسازی با مادرش برسد.


نیاز به امنیت
یکی دیگر از نیازهای مهم کودکان در این سن نیاز به امنیت است یعنی دور از خطر بودن. کودکان باید متوجه بشوند که دنیا محل امنی هست و کسانی در کنارش هستند که به او کمک کنند. یکی از مهم ترین مسایلی که می تواند در کودکان حس امنیت را ایجاد کند این است که کودک مشاهده کند که ارتباط والدینش با یکدیگر خوب است. هنگامی که کودکان متوجه مشاجرات و دعوای بین والدینشان نباشند از امنیت روانی بالایی برخوردار می شوند. این حالت در دختران از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


اگر والدین نیازهای کودکان را برآورده نمایند می توانند کودکان سالم تر، با اعتماد به نفس بیشتر و موفق تر در زندگی را تربیت نمایند.

 

پرورش کودک شاد

اگر والدین نیازهای کودکان را برآورده نمایند می توانند کودکان سالم تری در زندگی تربیت نمایند

 

در زیر به راهکارهایی دیگر برای تربیت بهتر و شخصیت سالم تر کودکان، اشاره   می شود.
1- والدین حتما مهر و محبت خودشان به یکدیگر را در حضور فرزندشان با رعایت مسایل و حد و حدود شرعی نشان دهند. یعنی فرزندان باید متوجه این مساله بشوند که والدینشان همدیگر را دوست دارند. فقط والدین باید مراقب باشند که رفتارهای بی پرده ای که ممکن است باعث ایجاد کنجکاوی جنسی فرزندان شود را انجام ندهند.


2- والدین باید حتما متناسب با نوع محبتی که فرزندشان دوست دارد، به او محبت نمایند.


3- حتما در زمانی که فرزندتان می خواهد با شما صحبت کند و یا مساله ای را تعریف کند، با او تماس چشمی برقرار کنید. این کار به کودک اعتماد به نفس بالایی را می دهد.


4- والدین حتما زمان هایی را برای انجام فعالیت های مشترک با فرزندانشان بگذارند.


5- در مواقعی که کودک کارهای مطلوب و مثبت انجام می دهد، حتما او را تشویق کنید. فقط در امر تشویق کردن مواظب باشید که کودک شرطی نشود. حد تعادل را رعایت کنید. گاهی مواقع با خریدن جایزه او را تشویق کنید و گاهی مواقع تشویق به صورت بیان جملات و کلمات و یا انجام دادن فعالیت های لذت بخش مثل با هم بازی کردن، نقاشی کشیدن، پارک رفتن و ... باشد.


6- از سن 3 الی 4 سالگی به بعد به کودکتان با توجه به توانی که دارد مسئولیت بدهید. اگر مسئولیتش را در بار اول به خوبی انجام نداد باز هم او را تشویق کنید و از دفعه بعد به او راه درست تر را نشان بدهید.


7- از سن 3 سالگی به بعد تحت هیچ عنوان دختر با پدرش به حمام نرود زیرا این کار باعث ایجاد زودهنگام کنجکاوی های جنسی می شود. ولی اگر تحت شرایطی خاص پدر مجبور به بردن دخترش به حمام بود، حتما با پوشش کامل این کار را انجام بدهد.


8- اگر کودکان بالاخص دختران در محیط زندگی بدون دغدغه و توام با آرامش زندگی کنند و بزرگ شوند قطعا از خیلی از آسیب های دوران نوجوانی می توانند در امان باشند.





:: موضوعات مرتبط: نظرات مردم درباره لیپوماتیک , لیزر موهای زائید , کرایولیپولیز , افتادگی پوست بعد از لیپوماتیک , بیماری لیپودما و درمان آن , ,
:: برچسب‌ها: خانواده , روانشناسی , کودک , موفقیت , مهارت , نیاز کودک , محبت , امنیت ,
:: بازدید از این مطلب : 481
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

سردرد از آن دست مشکلاتی است که زندگی را مختل و فرد را دچار مشکلات اساسی می کند.اگر شما هم همواره با این مشکل روبه رو هستید می توان به جای استفاده از داروهای شیمیایی از روشهای درمان خانگی استفاده کنید.

امروزه به علل مختلف سردرد به فراگیرترین بیماری در میان مردم تبدیل شده و متاسفانه مصرف داروهای مسکن با عوارض زیادی همراه است.بسیاری از مردم با اولین نشانه های بروز سردرد به مصرف دارو متوسل می شوند. با این حال داروها می توانند عوارض جانبی خطرناک و گاه سمی داشته باشند.اگر شما اغلب دچار سردرد می شوید یا میگرن دارید و از عوارض برخی از داورها می ترسید باید بدانید که خوشبختانه روش های جایگزین مناسبی برای حل مشکلات وجود دارد.درمان سردرد

خوشبختانه راه های طبیعی زیادی برای درمان سردرد وجود دارد که برخی از آن ها از این قبیل اند:


چای زنجبیل

چای زنجبیل برای قرن ها در جهان شرق برای درمان انواع بیماری ها کاربرد داشته است. اضافه کردن یک اینچ ریشه زنجبیل به یک فنجان آب و جوشاندن آن به مدت 5 دقیقه نقش آسپیرین را در کاهش التهاب و سردرد ایفا می کند.

همچنین ماساژ پوست سر با اسطوخودوس یا روغن نعناع درمانی مؤثر برای درمان سردرد است.

چای سبز درمانی برای سردرد

چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی و سرشار از مواد مغذی است. این ماده به تحریک سیستم عصبی و از بین بردن رادیکال های آزاد بدن و همچنین مولکول های ناپایدار که به دیان آ می توانند آسیب برسانند، کمک می کند.

درمان سردرد
همچنین بخوانید : سریعترین و بهترین روش های درمان سردرد

آب و زردچوبه

کورکومین که یک ترکیب شیمیایی موجود در زردچوبه است، یک آنتی اکسیدان قوی با خواص ضدالتهابی محسوب می شود. سردردهای ناشی از عفونت های ویروسی از طریق استنشاق بخار آب داغ مخلوط با زردچوبه از بین می رود.

بسیاری از سردردها ناشی از سطح قند خون پایین است که به نوبه خود منجر به فشار خون پایین می شود. یکی از بهترین داروهای گیاهی برای این نوع سردرد یک قاشق چای خوری عسل مخلوط با لیمو است.

گل راعی و گل ساعتی موثرند

زمانی که سردرد شما از استرس، فشارهای روحی و یا افسردگی ناشی می شود به سراغ گل راعی و گل ساعتی بروید. این گیاهان برای تسکین سردردهای ناشی از استرس یا افسردگی موثر عمل می کنند. کپسول های این گیاهان در داروخانه و عطاری ها به فروش می رسد. به مدت 20 روز و هر روز دو عدد از این کپسول ها را میل کنید.

در تاریکی استراحت کنید

میگرن و سردرد معمولاً با استرس، سر و صدا و نور زیاد تشدید می شود. استراحت و ریلکسیشن می تواند کمک بزرگی برای تسکین سردردهایتان باشد. برای این کار در یک مکان آرام و راحت بنشینید. چراغ ها را خاموش کنید و پرده ها را بکشید. چشم هایتان را ببندید و به آرامی نفس عمیق بکشید و سعی کنید سنگینی سرتان را با نفس هایتان از بین ببرید.



:: موضوعات مرتبط: طب سوزنی , بزرگ کردن سینه با پروتز سینه , بیماری لیپودما و درمان آن , ,
:: برچسب‌ها: سردرد , بیماری , دارو , مسکن , درمان , درمان طبیعی ,
:: بازدید از این مطلب : 522
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

برخی انگل ها اگرچه مضرند، اما به میزبان کمک می کنند تا با عفونت های مرگبارتری مقابله کنند

آیا دشمن دشمن من، دوست من است؟ عادلانه است بگوئیم که انگل ها در کل عوامل بدی برای میزبان خود هستند. بسیاری از آنها باعث بیماری و مرگ می شوند و ما انسان ها به هر قیمتی شده سعی می کنیم در دام عفونت ها نیفتیم. اما یافته حاکی از آن است که برخی انگل ها اگرچه در حالت انزوا مضرند، اما می توانند به میزبان کمک کنند تا با عفونت های مرگبارتری به مقابله بپردازند.


پی بردن به این که انگل ها چه زمانی برای بدن مفید واقع می شوند، می تواند ما را در چگونگی مدیریت بیماری های عفونت زا یاری برساند؛ متاسفانه در حال حاضر اطلاعات بسیار اندکی در خصوص این پدیده داریم. مطالعه جدید که در مجله Evolution Letters منتشر شد، به ما می گوید که انگل ها می توانند سازوکار های مختلفی را برای دفاع از میزبان خود در برابر سایر عفونت ها گسترش بدهند. این نتیجه بدان معناست که محافظت از میزبان باید در طبیعت عادی باشد.

 

این ضرب المثل «دشمن دشمن من دوست من است» برای مدت طولانی در میان جوامع انسانی رواج داشته است اما فقط در خصوص تعارضات میان انسان ها صدق نمی کند. جهان پر از نمونه هایی است که در آنها انگل ها تحت برخی شرایط مضر هستند و در شرایطی دیگر مفید واقع می شوند. باکتری هایی که در معده ما زندگی می کنند، می توانند هر از گاهی مشکل آفرین باشند اما آنها از اسکان میکروب های مضرتری مثل سالمونلا انتریکا که مسمومیت غذایی را در پی دارد، جلوگیری به عمل می آورد.

 

همچنین، باکتری هایی که حشرات را آلوده می کنند معمولا هزینه بر اند، اما از قابلیت محافظت در برابر عفونت های مرگبارتری برخوردارند. وقتی نوزاد حشره پروانه توسط یک مگس انگل دار دچار عفونت شود احتمال بقای بیشتری دارد تا اینکه یک ارگانیسم تک سلولی آن را مبتلا به یک عفونت سازد. انگل ها می توانند به طرق دیگری نیز به میزبان خود کمک کنند؛ برای مثال، با ایجاد بیماری های جدی تر در سایر گونه ها. این یکی از دلایل عمده ای است که توضیح می دهد چرا سنجاب های خاکستری به سرعت جایگزین سنجاب های قرمز در اکثر بخش های انگلیس شده اند. سنجاب های خاکستری حاملان ویروس سفلیس سنجاب اند و این ویروس برای سنجاب های قرمز یک عامل کشنده محسوب می شود و به ندرت به سنجاب های خاکستری صدمه می زند. بنابراین، برخی از گونه های باکتریایی در یک نوع نبرد زیستی شرکت می کنند و ویروس هایی را با خود حمل می نمایند.

 

این نمونه ها نشان می دهند که دچار عفونت شدن لزوما چیز بدی نیست و در واقع می تواند گاهی اوقات مفید واقع گردد. اما آنچه به ما نمی گویند، چگونگی و زمان تکامل آنها برای مفید بودن برای میزبان شان است. آزمایش های اخیر نشان داده اند که باکتری های نسبتا مضری که درون کرم های ذره بینی زندگی می کنند، می توانند در طی چند روز برای محافظت از میزبان خود در برابر یک عفونت مرگبار تکامل یابند. نتایج خیره کننده گویای آن است که باکتری ها می توانند توانایی محافظت از میزبان را در برابر سایر بیماری های عفونت زا در خود گسترش بدهند. هنوز اطلاعات بسیار ناچیزی درباره چگونگی و زمان وقوع چنین تکاملی موجود است. اگر یک پارازیت برای محافظت از میزبان خود درباره یک عفونت مرگبارتر تکامل یابد، آیا میتوان مدعی شد که دشمن به یک دوست تبدیل شده است؟

 

ما با استفاده از مدل سازی ریاضی به بررسی تکامل دو نوع محافظت از میزبان پرداختیم: مقاومت و تحمل. انگل هایی که مقاومت میزبان خود را در برابر عفونت ها به ارمغان می آورند، این احتمال را کاهش می دهند که گونه دومی خواهد توانست تا میزبان را آلوده سازد؛ مثلا زمانی که باکتری های موجود در معده از اسکان سایر میکروب ها یا باکتری ها جلوگیری کنند. در مقابل، انگل هایی که در افزایش تحمل میزبان به عفونت ها نقش دارند، ضرر ایجاد شده توسط گونه های دیگر را پس از اعمال عفونت کاهش می دهند؛ ظاهرا همین اتفاق در مورد ارگانیسم هایی تک سلولی ای صدق می کند که از نوزاد حشره پروانه در مقابل مگس های انگلی محافظت می کنند.

 

ما دریافتیم که هر دو نوع حفاظت یاد شده تحت طیف گسترده ای از شرایط، فرگشت می یابند، اگرچه انگل محافظتی شاید برای دفاع از میزبان منابع را از رشد و تولید مثل به سوی انحراف بکشد و خلل ایجاد کند. اما تفاوت های قابل توجهی میان دو نوع محافظت یاد شده وجود دارد. برای مثال، شیوه «مقاومت» معمولا اندازه جمعیت میزبان را افزایش می دهد اما شیوه «تحمل» می تواند اثری منفی داشته باشد زیرا شیوع کلی بیماری را افزایش می دهد.

 

این تفاوت ها نشان می دهند که ساز و کار محافظت برای تعیین اینکه آیا انگل محافظتی واقعا مفید است یا خیر، حیاتی است. ما می توانیم مدل سازی ریاضی را با آزمایش های مربوط به باکتری های تکامل یابنده ترکیب کنیم تا به سوالات شگفت انگیزی درباره چگونگی تکامل سایر گونه ها در واکنش به محافظت از میزبان پاسخ بگوئیم. پاسخگویی به این گونه سوالات می تواند به ما در یافتن راه های جدید درمان بیماری های عفونت زا کمک کند. نتایج تحقیقات ما نگرش ما را نسبت به یک پدیده زیستی خارق العاده که اطلاعات بسیار اندکی در موردش داریم بهبود می بخشد. با توجه به افزایش فزاینده نمونه های محافظت انگلی، پر واضح است که دشمن دشمن شما می تواند واقعا دوست شما باشد.



:: موضوعات مرتبط: نظرات مردم درباره لیپوماتیک , لیزر موهای زائید , لاغری سریع با رژیم غذائی , کرایولیپولیز , طب سوزنی , بزرگ کردن سینه با پروتز سینه , بیماری لیپودما و درمان آن , ,
:: برچسب‌ها: انگل , میزبان , عفونت , باکتری , مقاونت , حشرات آلوده ,
:: بازدید از این مطلب : 560
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 خرداد 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد